top of page
  • Skribentens bildCornelia

Vårfeelings och bonusar

Det var ju varmare en stund, visst? Det märks i varje fall inte just nu, snön har lagt sig igen och minusgraderna biter en i kinderna när man går ut. Usch. Jag vet att det bara är början på Februari men jag kan inte vara den enda som känner att det är dags för vår väl?


Med denna längtan så blev det två bakgrunder till mobilen. Om du vill ladda ner och använda någon av bilderna så håller du bara in på bilden och väljer sedan att spara eller ladda ner den. Och här på min sida GRATISPRYLAR hittar du tidigare bakgrunder jag delat.


När jag gjorde dessa fick jag lite feeling dessutom så här kommer två bonusar, kanske inte så våriga mer än himlen men lite mer magi-feeling kanske! Tycker de blev ganska mysiga så varför inte dela med mig av dem också?


Glöm inte att jag skulle tycka det var jättekul om du som väljer att använda någon av bakgrunderna visar det för mig! Tagga mig i story på Instagram eller skicka iväg ett DM, vore superkul! 💜


Kommentare


Heej!

Cornelia här, jag är en tjej med kreativt kaos. Jag är 25 år och bor tillsammans med min sambo och två katter utanför Stockholm.

Jag älskar att vara kreativ och det är det jag vill att bloggen ska handla om och kanske lite annat smått och gott ibland!

I mitt kreativa kaos pysslar jag med bland annat foto, vattenfärg, inredning och annat skoj. ✨

Mobilen 23 aug 035.JPG
bottom of page