top of page
  • Skribentens bildCornelia

Gillat och sparat #1

Tjena hallå! Jag sitter här och funderar när jag ska dela nästa bokrecension, när jag ska skriva recension för senaste boken jag läst ut och så slog det mig. Varför inte bara skriva ihop ett kort och chill blogginlägg med grejer jag gillar, vill ha eller har sparat bara? För att släppa kraven och få dela med sig av lite smått och gott bara. Så vi kör!


💿 Diamonds and Dancefloors av Ava Max

Sitter just nu och lyssnar igenom Ava Max nya album och det är så jävla bra rent ut sagt. Det är väldigt snäll musik, lätt att gilla och lära sig men det är ju grymt! Pop, disco, lite blandad feeling 💃🏼


Favoritlåt: Dancing's Done. Den passar så otroligt bra in i bokserien jag läser och huvudkaraktärernas relation så den har nog satt lite mer spår än den hade om jag inte läst boken. Otrolig. OTROLIG. Den är inte happy-feeling men älskar det, lite mer dramatik!


✨ Hair tinsel

Glitter i håret, behöver jag säga mer? Hittade detta på Pinterest och jag behöver hair tinsel. Helst igår. Tänk att ta fina fantasy-foton med glitter i håret! Det blir liksom glittriga slingor! 🥺


Länkar till Pinterest: Bild 1, Bild 2, Bild 3.Nej men ingen kan väl ha missat Markoolio och hans helt otroligt roliga mamma? Dom har i alla fall ett program tillsammans på TV4 där dom bygger nytt hus till Irma. Jag hittade det hela genom roliga TikTok-klipp, slänger med ett här nedan, länk till det roligaste ligger där uppe i "rubriken". Bävling!


🏋🏽‍♀️ Träningsmotivation

Den har börjat komma tillbaka, hur gött är det inte när det händer? Nog för att jag inte gjort så mycket utav den men det är kanske så det ska vara? Har vart på vattengympa en gång och gymmet en gång senaste veckan. Har fortfarande träningsvärk från gymmet i måndags... Men gött är det när man känner "Nu ska jag fasiken till gymmet". Vi får väl se hur länge den håller i sig men den är och hälsar på i alla fall!


Ja men det var väl det tänker jag, litet kort chill-inlägg bara! Kul var det att skriva om lite gott och blandat, det lär bli fler gånger! Hoppas ni har en trevlig fredagskväll och får en fin helg. ✨
Comentarios


Heej!

Cornelia här, jag är en tjej med kreativt kaos. Jag är 25 år och bor tillsammans med min sambo och två katter utanför Stockholm.

Jag älskar att vara kreativ och det är det jag vill att bloggen ska handla om och kanske lite annat smått och gott ibland!

I mitt kreativa kaos pysslar jag med bland annat foto, vattenfärg, inredning och annat skoj. ✨

Mobilen 23 aug 035.JPG
bottom of page